Ceviche De Creveți

Ceviche De Creveți
Rețeta Ceviche de creveți este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți piper crăpat, creveți, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), Ceviche de Camaron (Cocktail de creveți Ceviche), și CEVICHE DE CREVEȚI COLUMBIENI (CEVICHE DE CAMARONES).

Instrucțiuni

1
Gatiti crevetii intr-o oala cu apa clocotita 3 minute sau pana cand tocmai ati terminat; clătiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Combinați creveții cu ingredientele rămase într-un castron mare din nonaluminiu. Acoperiți și răciți câteva ore pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista