Cevapi (cârnați din carne și ceapă din Europa de Sud-Est)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cevapi (cârnați din carne și ceapă din Europa de Sud-Est). Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. O porție conține 561 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miel măcinat, usturoi proaspăt, tip de foc: direct și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cevapi (Cârnați Sârbi La Grătar), Topping de ceapă pentru cârnați, și Cârnați cu sos rapid de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați manual carnea de vită, mielul, ceapa, usturoiul, boiaua, sarea, piperul și bicarbonatul de sodiu până se combină bine.
Formați amestecul de carne în cârnați cu lungimea degetelor de 3/4 inci în diametru.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Cârnați la grătar la foc direct mediu-mare până se rumenesc bine pe toate părțile și tocmai gătite, aproximativ 8 minute în total.
Se scoate într-o tavă sau farfurii de servire, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește imediat.