Rețeta ceva special Apple Crisp poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Pentru 96 de cenți pe porție, primești un desert care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 356 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, praf de copt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ceva Special Apple Crisp, Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă!, și Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați făina, ovăzul rulat, nuca de cocos, 1/4 cană de zahăr alb, 1/4 cană de zahăr brun deschis, 1/2 linguriță de scorțișoară, 1/4 linguriță de nucșoară, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și unt în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsează de mai multe ori pentru a face un amestec care arată ca niște firimituri grosiere. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Mazăre Cu Cocă Violet
Ovăz Laminat
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, amestecați merele, 1/4 cană de zahăr alb, 1/4 cană de zahăr brun, tapioca, extract de vanilie, 1/2 linguriță de scorțișoară și 1/4 linguriță de nucșoară până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Umăr
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tapioca
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă pregătit; întindeți toppingul uniform peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mărul crocant clocotește și se rumenesc, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.