Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați cerealele pentru micul dejun cald fără Gluten. Această rețetă servește 12. O porție conține 268 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de făină de porumb, quinoa, mei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 92%. Încercați Cereale Fierbinți Fără Cereale Rapide (Fără Gluten, Paleo, Whole30 + Vegan), Cookie-uri încărcate pentru micul dejun Vegan (fără gluten!) & Sponsor Spotlight: fără gluten CALGARY....și Vitamix + More Giveaway, și Umplutură De Cereale Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Măcinați orezul basmati într-o râșniță de cafea până seamănă cu o pulbere grosieră. Goliți orezul măcinat într-un castron. Repetați procesul cu quinoa, mei, hrișcă, semințe de susan și semințe de in. Se amestecă făina de porumb și amarantul. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
5 Uncii De Ceață Tocată
Semințe De In
Hrișcă
Amarant
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Mei
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper