Cereale De Orez Rusesc Alb Tratează

Cereale De Orez Rusesc Alb Tratează
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mâncărurile cu cereale de orez rusesc alb. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de lichior de cafea, sare, praf de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tratamente De Cereale Alb-Negru, Stele și dungi tratează cerealele de orez, și Frankenstein & Dovleac Orez Cereale Halloween Tratează.

Instrucțiuni

1
Pentru delicii:înveliți o tigaie de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Așezați pudra de espresso într-un castron mic, adăugați apa fierbinte și amestecați până când pulberea s-a dizolvat; pune deoparte.Topiți untul măsurat într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați marshmallows și sare și gătiți, amestecând frecvent, până când marshmallows sunt complet topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați pudra de espresso dizolvată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
5
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați cerealele de orez și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Așezați ciocolata și smântâna într-o cratiță mică la foc mic și amestecați până se topesc și se combină (amestecul nu va fi complet neted).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc, se adaugă lichiorul de cafea și se amestecă până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se toarnă amestecul peste delicii și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Lăsați să stea până când deliciile sunt complet răcite și ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
5
Tăiați deliciile în pătrate de 24 (2 inci). Pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 zi.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista