Cerb Sacadat
Deer sacadat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 510 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sos de soia, aromă de fum lichid și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Cel mai bun cerb cârnați veți mânca vreodată, și Cerb BarBQue pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați carnea în fâșii lungi, lățime de 1 inch și grosime de 1/8 inch. Într-o pungă mare de plastic eliberabilă, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire, fumul lichid, ketchup, piper, praf de usturoi, sare de ceapă și sare.
Puneți carnea și închideți punga. La frigider peste noapte. Frământați ocazional, pentru a distribui uniform marinada.
Preîncălziți cuptorul la 160 grade F (70 grade C).
Așezați o tigaie pe fundul cuptorului pentru a prinde picături sau tapetați cu folie de aluminiu.
Așezați fâșii de carne pe un suport, astfel încât să nu se atingă și să se deshidrateze timp de 6 până la 8 ore la cuptor sau până când se obține consistența dorită.