Cemitas de Lengua (sandvișuri cu limbă mexicană)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cemitas de Lengua (sandvișuri cu limbă mexicană). Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 39 de fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză mexicană, câteva frunze de salată iceberg, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fiesta Lengua (Limba), Pastel de lengua (plăcintă cu limbă de bou), și Limba vindecată în Chile roșu (Lenguan Adovada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați limba într-o cratiță medie împărțiți o ceapă în jumătate și adăugați în oală.
Adăugați apă rece pentru a acoperi și condimentați generos cu sare.
Se pune pe un arzător la foc mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la cea mai mică setare. Acoperiți și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 2 1/2 ore, completând cu apă suplimentară, dacă este necesar.
Transferați limba pe placa de tăiat și aruncați lichidul de gătit (sau economisiți, dacă doriți). Îndepărtați cu atenție membrana exterioară de pe limbă și aruncați-o. Tăiați limba în bucăți de 1 inch.
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea și 3 linguri lichide și gătiți, amestecând frecvent, până se încălzește.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Folosind un tocător de cartofi, o moară de alimente sau un robot de bucătărie, zdrobiți fasolea până când se formează piure gros. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Se încălzește restul de două linguri de ulei la foc mare până la sclipire.
Adăugați limba și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 2 minute. Aruncați și continuați să gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total. Condimentează după gust cu sare și piper.
Întindeți câteva linguri de piure de fasole neagră pe jumătatea inferioară a fiecărei rulouri prăjite.
Adăugați limba, apoi stratificați în avocado, salată verde, roșii și brânză. Lingurați cu crema, apoi adăugați chifla de sus.