Celebrul Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Napolitane
Celebrul tort de înghețată de ciocolată cu napolitane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 603 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 297 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Un amestec de înghețată de ciocolată, napolitane de ciocolată celebre Nabisco, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Celebrul Tort De Napolitane Cu Ciocolată, Tort Cu Cremă De Napolitane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Înghețată De Napolitane De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați napolitane dintr-o cutie de napolitane de ciocolată în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când sunt zdrobite fin.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă untul și zahărul până se umezesc. Apăsați amestecul în partea inferioară a tăvii cu arc de 9 până la 10 inci.
Puneți deoparte 6 napolitane din a doua cutie. Lingură 3 căni de înghețată în tigaie și blat neted.
Așezați 9 napolitane deasupra înghețatei în strat uniform. Continuați să alternați 3 căni de înghețată și 9 napolitane încă de două ori, terminând cu un strat de înghețată deasupra. (Ar trebui să aveți 3 straturi de napolitane și 4 straturi de înghețată).
Tăiați cookie-urile rezervate în jumătate și lipiți cookie-ul tăiat în jos în înghețată în jurul perimetrului superior. Congelați tortul până când este complet solid, aproximativ 3 ore. Rulați un cuțit umed fierbinte de-a lungul interiorului tigaiei pentru a slăbi și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.