Celebrul Pui Adobo

Celebrul Pui Adobo
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Celebrul adobo de pui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 44G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 829 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Clasic de pui Adobo din ' Adobo Road carte de bucate, Pui Adobo, și Pui Adobo.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti bucatele de pui pana se rumenesc pe ambele parti, apoi scoateti. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ulei VegetalUlei Vegetal
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă oțet și sos de soia și se condimentează cu praf de usturoi, piper negru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Sos De SoiaSos De Soia
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
3
Adăugați puiul rumenit, creșteți focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged și gătit, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista