Celebrul Meu Guacamole
Celebrul meu Guacamole este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 213 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați salsan și chipsuri, chimen măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Celebrul guacamol al Dr. No, guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înfășurați capul de usturoi în folie de aluminiu și puneți-l în cuptor până la moale, aproximativ 30 de minute.
Lăsați usturoiul să se răcească la atingere, apoi tăiați vârful bulbului sau străpungeți cuișoarele cu cuțitul și strângeți pulpa într-un castron mare (cum ar fi înghețarea printr-o pungă de patiserie, îndepărtați orice coajă de hârtie liberă pentru a nu o introduce în carne).
Între timp, încălziți 1/2 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa roșie și puțină sare și gătiți până se înmoaie și aroma ascuțită a dispărut, aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați ceapa gătită în bol cu usturoiul și adăugați ardeiul iute tocat, vârful de sare, roșiile tăiate cubulețe și chimenul; aruncați ușor. Înjumătățiți și puneți avocado cu un cuțit. Apoi înscrieți carnea în secțiuni transversale de 1/4 inci. Încercați să nu perforați pielea de avocado și să vă tăiați. Scoateți carnea și adăugați-o în castron și adăugați imediat 1/2 din sucul de lămâie împreună cu cilantro tocat; amestecați ușor și gustați. Dacă nu este suficient de acid adăugați mai mult suc de lămâie, urmați exemplul cu sare suplimentară, chimen sau ardei iute.
Serviți cu salsa și chipsuri; este, de asemenea, minunat cu pui prăjit și friptură.
Nota bucătarului: prefer să toacă ardeii iute cu semințele. În mod evident, acest lucru face mult mai multă căldură. Cel mai bine este să-l adăugați la guacamole puțin câte puțin pentru a ajunge la căldura dorită, ceea ce este important. Puteți adăuga întotdeauna mai multă căldură, dar nu o puteți lua.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."