Celebrul Jambalaya al căpitanului

Celebrul Jambalaya al căpitanului
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare Cajun. Încercați să faceți faimosul Jambalayan al căpitanului acasă. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 267 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, piper cayenne, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Jambalaya căpitanului Russell, Guest Post: faimosul căpitan Crunch Fried Chicken al Tatălui, și Căpitanul Țării.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă făina și se amestecă constant 2 până la 3 minute, până se formează un roux gros, asemănător unei paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se amestecă praful de fișier, usturoiul, ceapa verde, ceapa și ardeiul gras verde în roux. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă roșiile în amestec. Condimentează amestecul cu piper negru, piper cayenne, ienibahar, cuișoare, sare și frunze de dafin. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul este bine amestecat, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă bulion de ciuperci și se amestecă în orez. Creșteți cantitatea de bulion pentru a acoperi toate ingredientele, dacă este necesar. Aduceți la fierbere și amestecați în snapper. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vinul ros circulatorși Albarino sunt alegeri excelente pentru Jambalaya. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Select Terroir Sauvignon Blanc. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Santa Ema Select Terroir Sauvignon Blanc
Santa Ema Select Terroir Sauvignon Blanc
Galben-pai strălucitor, acest Sauvignon Blanc are arome intense de citrice proaspete însoțite de note de mere și pere. Este un vin tânăr proaspăt, cu echilibru bun și aciditate plăcută.Combinați cu pește cu aromă ușoară, crustacee, ceviche și brânzeturi proaspete.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista