Celebrele prăjituri de somon ale bunicii

Celebrele prăjituri de somon ale bunicii
Celebrele prăjituri de somon ale bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 225 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de somon, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bunica ' s celebru umplutura, Celebrele cookie-uri ale bunicii, și Aproape faimoasa pâine de carne a bunicii.

Instrucțiuni

1
Alegeți somonul și îndepărtați oasele. Într-un bol de amestecare, bateți ouăle și adăugați ceapa tăiată cubulețe, somonul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se amestecă bine.
3
Forma în 2 uncie chiftele; aproximativ 7 sau 8 chiftele. Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul. Prăjiți fiecare patty timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc crocant și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista