Celebrele chifle lipicioase ale făinii

Celebrele chifle lipicioase ale făinii
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 920 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Faimoasa pâine de banane a făinii, Faimoasa pâine de banane a făinii, și Chifle De Scorțișoară Aproape Celebre.

Instrucțiuni

1
În primul rând, faceți goo. Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți zahărul brun și gătiți, amestecând, pentru a combina (poate părea separat, este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se scoate de pe foc și se amestecă mierea, smântâna, apa și sarea. Tulpina pentru a elimina orice bulgări nedizolvate de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se lasă să se răcească aproximativ 30 de minute sau până se răcește la temperatura camerei. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni. (Amestecul poate fi preparat cu până la 2 săptămâni înainte și depozitat într-un recipient etanș la frigider.)
5
Împărțiți aluatul în jumătate. Folosiți jumătate pentru această rețetă și rezervați cealaltă jumătate pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți brioșa în dreptunghi de aproximativ 12 x 16 inci și grosime de 1/4 inci. Acesta va avea consistența rece, umed Play-Doh și ar trebui să fie destul de ușor să se rostogolească. Poziționează dreptunghiul astfel încât o latură scurtă să fie orientată spre tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, zahărul granulat, scorțișoara și jumătate din pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Presărați acest amestec uniform pe întreaga suprafață a aluatului. Pornind de la partea scurtă cea mai îndepărtată de tine și lucrând în jos, rostogoliți dreptunghiul ca o rolă de jeleu. Încercați să vă rostogoliți strâns, astfel încât să aveți o spirală rotundă frumoasă. Tăiați aproximativ 1/4-inch de la fiecare capăt al rolei pentru a le face uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Folosiți un răzuitor de bancă sau un cuțit de bucătar pentru a tăia ruloul în 8 bucăți egale, fiecare cu o lățime de aproximativ 1 1/2 inci. (În acest moment, chiflele necoapte pot fi înfășurate strâns în folie de plastic și congelate până la 1 săptămână. Când sunt gata să se coace, dezghețați-le, încă învelite, la frigider peste noapte sau la temperatura camerei timp de 2 până la 3 ore, apoi continuați conform indicațiilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Chefs CuțitChefs Cuțit
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Turnați goo-ul într-un vas de copt de 9 x 13 inci, acoperind fundul uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Presărați pecanele rămase uniform pe suprafață. Aranjați chiflele, distanțate uniform, în vasul de copt. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a dovedi până când aluatul este pufos, pernos și moale, iar chiflele se ating-aproape triplate în dimensiune, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Lăsați să se răcească în vas pe un suport de sârmă timp de 20 până la 30 de minute. Pe rând, răsturnați chiflele pe un platou de servire și lingurați orice goo suplimentar și nuci pecan din partea de jos a vasului deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
15
Chiflele se servesc cel mai bine la cald sau în 4 ore de la coacere. Acestea pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 zi și apoi încălzite într-un cuptor de 325 grade F timp de 10 până la 12 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
1 1/2 pachete (3 1/4 lingurițe) drojdie uscată activă sau 1 uncie (28 grame) drojdie proaspătă de tort;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
17
1 3/8 căni (2 3/4 bețe; 310 grame) unt nesărat, la temperatura camerei, tăiat în 10 până la 12 bucăți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
18
Folosind un mixer de suport echipat cu cârligul de aluat, combinați făina universală, făina de pâine, drojdia, zahărul, sarea, apa și 5 ouă. Bateți la viteză mică timp de 3 până la 4 minute sau până când toate ingredientele sunt combinate. Opriți mixerul, după cum este necesar, pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului pentru a vă asigura că toată făina este încorporată în ingredientele umede. Odată ce aluatul s-a reunit, bateți la viteză mică încă 3 până la 4 minute. Aluatul va fi foarte rigid și va părea destul de uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Cu mixerul la viteză mică, adăugați untul, câte 1 bucată la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până când dispare în aluat. Continuați să amestecați la viteză mică timp de aproximativ 10 minute, oprind mixerul ocazional pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului. Este important ca tot untul să fie bine amestecat în aluat. Dacă este necesar, opriți mixerul ocazional și rupeți aluatul cu mâinile pentru a ajuta la amestecarea untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Odată ce untul este complet încorporat, măriți viteza la mediu și bateți până când aluatul devine lipicios, moale și oarecum strălucitor, încă 15 minute. Va dura ceva timp să ne reunim. Acesta va arata shaggy și discutabilă la început și apoi în cele din urmă se va transforma neted si matasos. Rotiți viteza la mediu-mare și bateți aproximativ 1 minut. Ar trebui să auziți aluatul făcând un sunet slap-slap-slap în timp ce lovește părțile laterale ale bolului. Testați aluatul trăgând de el; ar trebui să se întindă puțin și să dea puțin. Dacă pare umed și slăbit și mai mult ca un aluat decât un aluat, adăugați câteva linguri de făină și amestecați până se reunește. Dacă se rupe în bucăți atunci când trageți de el, continuați să amestecați la viteză medie încă 2 până la 3 minute sau până când dezvoltă mai multă rezistență și se întinde atunci când îl apucați. Este gata când puteți să-l adunați împreună și să-l ridicați în 1 bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Puneți aluatul într-un castron mare sau recipient de plastic și acoperiți-l cu folie de plastic, apăsând folia direct pe suprafața aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Lăsați aluatul să se dovedească (adică să crească și să dezvolte aroma) la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până peste noapte în acest moment puteți îngheța aluatul într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista