Cele mai bune spaghete și chiftele

Cele mai bune spaghete și chiftele
Cele mai bune spaghete și chiftele necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest hor d ' oeuvre are 274 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 690 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sare, sos de roșii, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare includ Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Cele mai bune Spaghetti' n ' Meatballs, și Spaghete și chiftele.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, sotati ceapa in ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați apa, sosul de roșii și pasta, pătrunjelul, busuiocul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente pentru chiftele. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, chiftele maronii în loturi în ulei până nu mai sunt roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă în sos; se fierbe. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când aromele sunt amestecate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Se servește cu spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor

Vin recomandat: Chianti, Nero D Avola, Sangiovese

Chianti, Nero D Avola și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru spaghete și chiftele. Toate aceste vinuri roșii italiene au suficientă aciditate pentru a se potrivi perfect cu sosul de roșii în acest preparat clasic italo-American. Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie, strălucitoare, strălucitoare, cu reflexii de granat ușor. Nasul degajă arome de fructe coapte roșii, urmate de indicii de tutun, piper negru și pădure dulce, care devin mai complexe odată cu maturitatea. La început legat și plin, taninurile se amestecă bine cu componenta fructată. Gust de lungă durată, care se exprimă în profunzime excelentă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista