Cele mai bune spaghete și chiftele

Cele mai bune spaghete și chiftele
Cele mai bune spaghete și chiftele necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest hor d ' oeuvre are 274 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 690 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sare, sos de roșii, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare includ Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Cele mai bune Spaghetti' n ' Meatballs, și Spaghete și chiftele.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, sotati ceapa in ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați apa, sosul de roșii și pasta, pătrunjelul, busuiocul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente pentru chiftele. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, chiftele maronii în loturi în ulei până nu mai sunt roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă în sos; se fierbe. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când aromele sunt amestecate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se servește cu spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor

Vin recomandat: Chianti, Nero D Avola, Sangiovese

Chianti, Nero D Avola și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru spaghete și chiftele. Toate aceste vinuri roșii italiene au suficientă aciditate pentru a se potrivi perfect cu sosul de roșii în acest preparat clasic italo-American. Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie, strălucitoare, strălucitoare, cu reflexii de granat ușor. Nasul degajă arome de fructe coapte roșii, urmate de indicii de tutun, piper negru și pădure dulce, care devin mai complexe odată cu maturitatea. La început legat și plin, taninurile se amestecă bine cu componenta fructată. Gust de lungă durată, care se exprimă în profunzime excelentă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista