Cele Mai Bune Sfecla Vreodată
Cele mai bune sfeclă vreodată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 707 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $ 4.13 pe portie. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână o bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, sirop auriu, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Vă Rugăm Să Încercați Aceste Sfeclă.
Instrucțiuni
Strângeți o portocală mare. Acest lucru ar trebui să facă 1/2 o cană (puțină) suc de portocale. Curățați o ceapă medie și tăiați-o în jumătăți de inele. Curățați și radeți o bucată de ghimbir proaspăt de mărimea degetului mare. Cojiți pielea de pe sfeclă (funcționează cel mai bine sub apă curgătoare imo) și feliați-le în jumătăți de inele, la fel ca ceapa.
Se toarnă 2 linguri de sirop auriu într-un castron.
Adăugați sucul de portocale și turnați 1 lingură de sos de soia acolo. Se amestecă până se dizolvă siropul. Acest lucru ar putea dura un minut sau cam asa ceva.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie (wok) și sotati ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați ghimbirul și gătiți încă un minut.
Adăugați feliile de sfeclă și amestecați prăjiți timp de 2 până la 3 minute.
Se toarnă amestecul de portocale / sirop acolo. Condimentează cu un vârf bun de piper negru și sare. Îndepărtați 2 sau 3 crenguțe de cimbru și adăugați frunzele. Fierbeți sfecla timp de 5 minute la foc mic.