Rețeta cea mai bună Latkes ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes, Latkes, și Tex-Mex Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați cartofii, clătiți-i și tocați-i grosier pe o răzătoare de cutie, transferându-i într-un castron cu apă pe măsură ce mergeți. Tăiați ceapa într-o strecurătoare cu ochiuri fine, aruncând orice bucăți inegale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Se toarnă amestecul de cartofi deasupra și se scurge. Clătiți și uscați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Strângeți pumni de cartofi și ceapă pentru a îndepărta lichidul, apoi îngrămădiți pe prosoape de bucătărie. Înfășurați și răsuciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
4
Bateti ouale, faina, pesmet, 1 lingurita. sare și piperul în castron uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de cartofi și aruncați cu mâinile până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
6
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Umplerea unei măsuri de 1/4 cană cu trei sferturi pline, scoateți amestecul de cartofi pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Se toarnă 3/4 în. ulei într-o tigaie mare cu laturi de cel puțin 2 in. mare. Introduceți un termometru prăjit și încălziți uleiul la foc mediu-mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
9
Puneți o porție de cartofi pe o spatulă metalică largă, apăsați într-un 3-in. tort și împingeți în ulei fierbinte cu o altă spatulă metalică. Formați încă 3 latkes, alunecând în ulei; gatiti, rotind o data, pana se rumeneste la margini, dar inca moale in Centru, 2 minute. Reglați căldura pentru a menține uleiul între 300 și 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați latkes pe prosoape de hârtie, apoi pe o grătar peste o tigaie cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
Suport De Sârmă
11
Se presară cu sare și se păstrează cald în cuptor. Repetați pentru a face latkes rămase; folosiți o a doua tigaie când prima este plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Se servește cu sos de mere, crme frache, arpagic și icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Arpagic
13
Faceți înainte: țineți latkes la temperatura camerei până la 3 ore. Reîncălziți pe tigăi cu ramă într-un cuptor de 300 de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Ghidul De Prăjire
15
Folosiți uleiul potrivit: pentru latkes de prăjire superficială, lui Jenn Louis îi place aroma și factorul bun pentru tine al uleiului de măsline. Pentru prăjirea sufganiyot, ea folosește ulei de tărâțe de orez cu aromă neutră sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Tărâțe De Orez
Ulei De Gătit
Ulei De Măsline
16
Folosiți suficient ulei: pentru a găti mâncarea uniform, aveți nevoie de aproximativ 3/4 in. ulei pentru prăjire superficială și 1 in. pentru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
17
Urmăriți temperatura: între 300 și 350 pentru latkes și 275 și 350 pentru gogoși vă oferă o crustă crocantă și un interior fraged. Prea scăzut, iar mâncarea va aspira uleiul ca un burete. Prea mare, și va arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ulei De Gătit
18
Obțineți un termometru bun: termometrul analogic Taylor ' s classic candy/deep-fry (11 USD; amazon.com) are un clip robust.