Cele Mai Bune Latkes

Cele Mai Bune Latkes
Rețeta cea mai bună Latkes ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes, Latkes, și Tex-Mex Latkes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii, clătiți-i și tocați-i grosier pe o răzătoare de cutie, transferându-i într-un castron cu apă pe măsură ce mergeți. Tăiați ceapa într-o strecurătoare cu ochiuri fine, aruncând orice bucăți inegale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Se toarnă amestecul de cartofi deasupra și se scurge. Clătiți și uscați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Strângeți pumni de cartofi și ceapă pentru a îndepărta lichidul, apoi îngrămădiți pe prosoape de bucătărie. Înfășurați și răsuciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Bateti ouale, faina, pesmet, 1 lingurita. sare și piperul în castron uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de cartofi și aruncați cu mâinile până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Umplerea unei măsuri de 1/4 cană cu trei sferturi pline, scoateți amestecul de cartofi pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se toarnă 3/4 în. ulei într-o tigaie mare cu laturi de cel puțin 2 in. mare. Introduceți un termometru prăjit și încălziți uleiul la foc mediu-mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Puneți o porție de cartofi pe o spatulă metalică largă, apăsați într-un 3-in. tort și împingeți în ulei fierbinte cu o altă spatulă metalică. Formați încă 3 latkes, alunecând în ulei; gatiti, rotind o data, pana se rumeneste la margini, dar inca moale in Centru, 2 minute. Reglați căldura pentru a menține uleiul între 300 și 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați latkes pe prosoape de hârtie, apoi pe o grătar peste o tigaie cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Se presară cu sare și se păstrează cald în cuptor. Repetați pentru a face latkes rămase; folosiți o a doua tigaie când prima este plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Se servește cu sos de mere, crme frache, arpagic și icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
ArpagicArpagic
13
Faceți înainte: țineți latkes la temperatura camerei până la 3 ore. Reîncălziți pe tigăi cu ramă într-un cuptor de 300 de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Ghidul De Prăjire
15
Folosiți uleiul potrivit: pentru latkes de prăjire superficială, lui Jenn Louis îi place aroma și factorul bun pentru tine al uleiului de măsline. Pentru prăjirea sufganiyot, ea folosește ulei de tărâțe de orez cu aromă neutră sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Tărâțe De OrezUlei De Tărâțe De Orez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
16
Folosiți suficient ulei: pentru a găti mâncarea uniform, aveți nevoie de aproximativ 3/4 in. ulei pentru prăjire superficială și 1 in. pentru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
17
Urmăriți temperatura: între 300 și 350 pentru latkes și 275 și 350 pentru gogoși vă oferă o crustă crocantă și un interior fraged. Prea scăzut, iar mâncarea va aspira uleiul ca un burete. Prea mare, și va arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De GătitUlei De Gătit
18
Obțineți un termometru bun: termometrul analogic Taylor ' s classic candy/deep-fry (11 USD; amazon.com) are un clip robust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista