Cele Mai Bune Latkes
Rețeta cea mai bună Latkes ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes, Latkes, și Tex-Mex Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii, clătiți-i și tocați-i grosier pe o răzătoare de cutie, transferându-i într-un castron cu apă pe măsură ce mergeți. Tăiați ceapa într-o strecurătoare cu ochiuri fine, aruncând orice bucăți inegale.
Se toarnă amestecul de cartofi deasupra și se scurge. Clătiți și uscați vasul.
Strângeți pumni de cartofi și ceapă pentru a îndepărta lichidul, apoi îngrămădiți pe prosoape de bucătărie. Înfășurați și răsuciți bine.
Bateti ouale, faina, pesmet, 1 lingurita. sare și piperul în castron uscat.
Adăugați amestecul de cartofi și aruncați cu mâinile până când este acoperit uniform.
Preîncălziți cuptorul la 20
Umplerea unei măsuri de 1/4 cană cu trei sferturi pline, scoateți amestecul de cartofi pe foi de copt.
Se toarnă 3/4 în. ulei într-o tigaie mare cu laturi de cel puțin 2 in. mare. Introduceți un termometru prăjit și încălziți uleiul la foc mediu-mare la 35
Puneți o porție de cartofi pe o spatulă metalică largă, apăsați într-un 3-in. tort și împingeți în ulei fierbinte cu o altă spatulă metalică. Formați încă 3 latkes, alunecând în ulei; gatiti, rotind o data, pana se rumeneste la margini, dar inca moale in Centru, 2 minute. Reglați căldura pentru a menține uleiul între 300 și 35
Transferați latkes pe prosoape de hârtie, apoi pe o grătar peste o tigaie cu margini.
Se presară cu sare și se păstrează cald în cuptor. Repetați pentru a face latkes rămase; folosiți o a doua tigaie când prima este plină.
Se servește cu sos de mere, crme frache, arpagic și icre.
Faceți înainte: țineți latkes la temperatura camerei până la 3 ore. Reîncălziți pe tigăi cu ramă într-un cuptor de 300 de 10 până la 15 minute.
Folosiți uleiul potrivit: pentru latkes de prăjire superficială, lui Jenn Louis îi place aroma și factorul bun pentru tine al uleiului de măsline. Pentru prăjirea sufganiyot, ea folosește ulei de tărâțe de orez cu aromă neutră sau ulei vegetal.
Folosiți suficient ulei: pentru a găti mâncarea uniform, aveți nevoie de aproximativ 3/4 in. ulei pentru prăjire superficială și 1 in. pentru prăjit.
Urmăriți temperatura: între 300 și 350 pentru latkes și 275 și 350 pentru gogoși vă oferă o crustă crocantă și un interior fraged. Prea scăzut, iar mâncarea va aspira uleiul ca un burete. Prea mare, și va arde.
Obțineți un termometru bun: termometrul analogic Taylor ' s classic candy/deep-fry (11 USD; amazon.com) are un clip robust.