Cele Mai Bune Inele De Ceapă
Cele mai bune inele de ceapa vreodată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de praf de copt, lapte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inelele de ceapă ale tatălui.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, laptele, făina, praful de copt și sarea de ceapă într-un castron pentru a face un aluat neted.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau friteuză până când un termometru citește 350 de grade F (175 de grade C).
Înmuiați inelele de ceapă uniform în aluat, apoi prăjiți-le în ulei timp de 2 până la 3 minute, lucrând în loturi, dacă este necesar, până când inelele de ceapă se rumenesc. Cu o lingură cu fante, scoateți inelele de ceapă pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.