Cele Mai Bune Fasole Verde Vreodată
Cel mai bun fasole verde vreodată este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole verde prăjită – cel mai sănătos mod de a mânca fasole verde, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Prindeți capetele tulpinii fasolei verzi sau tăiați-le într-o grămadă mare cu un cuțit, dacă preferați.
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți un minut. Apoi adăugați fasolea verde și gătiți până când fasolea devine verde aprins, aproximativ un minut.
Adăugați bulionul de pui, ardeiul roșu tocat, sarea și piperul după gust. Întoarceți focul la minim și acoperiți tigaia cu un capac, lăsând capacul crăpat pentru a permite aburului să scape. Gatiti pana cand lichidul se evapora si fasolea este destul de moale, dar inca putin crocanta, 20-30 de minute. Puteți adăuga mai mult bulion de pui în timpul procesului de gătit, dar nu vă fie teamă să lăsați totul să se gătească, astfel încât ceapa și ardeii să poată începe să se caramelizeze.