Cele Mai Bune Fasole Verde Vreodată

Cele Mai Bune Fasole Verde Vreodată
Cel mai bun fasole verde vreodată este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole verde prăjită – cel mai sănătos mod de a mânca fasole verde, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Prindeți capetele tulpinii fasolei verzi sau tăiați-le într-o grămadă mare cu un cuțit, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți un minut. Apoi adăugați fasolea verde și gătiți până când fasolea devine verde aprins, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Adăugați bulionul de pui, ardeiul roșu tocat, sarea și piperul după gust. Întoarceți focul la minim și acoperiți tigaia cu un capac, lăsând capacul crăpat pentru a permite aburului să scape. Gatiti pana cand lichidul se evapora si fasolea este destul de moale, dar inca putin crocanta, 20-30 de minute. Puteți adăuga mai mult bulion de pui în timpul procesului de gătit, dar nu vă fie teamă să lăsați totul să se gătească, astfel încât ceapa și ardeii să poată începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista