Cele Mai Bune Fasole Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea finală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze Din 6 crenguțe de rozmarin, muștar dijon, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Ultimate Coapte, Cele Mai Bune Fasole Coapte, și Ultimul prăjit la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 4 crocks individuale
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți melasa, ketchupul, muștarul și chilii într-un blender și piure. Răzuiește-l într-un castron mare, adaugă fasolea și condimentează cu sare și piper negru și aruncă ușor, astfel încât fasolea să fie acoperită cu amestecul de melasă. Împărțiți amestecul în mod egal între crocante individuale. Topiți fiecare ciob cu o bucată de pancetta, crenguță de rozmarin și o picătură de ulei de măsline extravirgin.
Coaceți în cuptor până când slănina este rumenită și grăsimea este redată, aproximativ 25 de minute.