Cele Mai Bune Fasole Coapte

Cele Mai Bune Fasole Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea finală. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze Din 6 crenguțe de rozmarin, muștar dijon, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Ultimate Coapte, Cele Mai Bune Fasole Coapte, și Ultimul prăjit la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 4 crocks individuale
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți melasa, ketchupul, muștarul și chilii într-un blender și piure. Răzuiește-l într-un castron mare, adaugă fasolea și condimentează cu sare și piper negru și aruncă ușor, astfel încât fasolea să fie acoperită cu amestecul de melasă. Împărțiți amestecul în mod egal între crocante individuale. Topiți fiecare ciob cu o bucată de pancetta, crenguță de rozmarin și o picătură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Gât De PuiGât De Pui
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Coaceți în cuptor până când slănina este rumenită și grăsimea este redată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista