Cele mai bune dintre cele mai bune brioșe de afine
Cele mai bune dintre cele mai bune brioșe de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 191 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, afine, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Uimitor de afine-brioșe de afine ey, și Magnolia Bakery Blueberry Briose – face briose la fel ca ei fac în brutărie.
Instrucțiuni
1
Poziția rack în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați partea superioară a unei tigaie cu brioșă cu acoperire antiaderentă și aliniați cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, 1 1/4 cești de zahăr și sare până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă împreună 1 3/4 cană de făină și praf de copt. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele de unt, amestecând doar până când este încorporat. Zdrobiți 1/4 din afine și amestecați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Afine
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă restul de afine întregi cu restul de 1/4 cană de făină și se pliază în aluat. Scoateți în cupe de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Presărați ușor blaturile cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se rumenesc, iar vârfurile revin când sunt ușor lovite.