Cele mai bune cotlete de porc ale tatălui

Cele mai bune cotlete de porc tata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 229 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.56 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", și Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Se răcește până la servire.
Presărați cotletul de porc cu sare și piper. Cotlete de grătar, acoperite, la foc mediu sau se fierb 4-5 inch. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145%.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Canyon Road Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Canyon Road Chardonnay]()
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.