Cele mai bune cotlet de porc ale mamei

Cele mai bune cotlet de porc ale mamei
Cel mai bun cotlet de porc al mamei este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 529 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 944 de fani. Un amestec de ouă, ulei vegetal, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron superficial sau o farfurie de plăcintă, bateți ouăle cu pudră de usturoi și pudră de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați firimituri de cracker pe o farfurie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înmuiați Cotletele de porc în ou, apoi apăsați în firimiturile de cracker pentru a acoperi. Se prăjește în uleiul fierbinte timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, rotind o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista