Cele Mai Bune Chiftele

Cele Mai Bune Chiftele
Cele mai bune chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ouă, vițel măcinat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, și Chiftele de jeleu dulce și acru AKA chiftele de jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită, vițelul și carnea de porc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați usturoiul, ouăle, brânza, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Amestecați firimiturile de pâine în amestecul de carne. Adăugați încet apa 1/2 cană la un moment dat. Amestecul trebuie să fie foarte umed, dar să-și păstreze forma dacă este rulat în chiftele. (De obicei folosesc aproximativ 1 1/4 căni de apă). Se modelează în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Prăjiți chiftele în loturi. Când chifteaua este foarte maro și ușor crocantă, scoateți-o de pe foc și scurgeți-o pe un prosop de hârtie. (Dacă amestecul dvs. este prea umed, acoperiți chiftelele în timp ce gătesc, astfel încât să își păstreze forma mai bine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista