Cel mai simplu Filet Marsala
Cel mai simplu Filet Marsala necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 650 de calorii , 34 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 7,07 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură scumpă. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ceapă verde, fripturi filet mignon și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este pe placul a 102 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Încercațiroșii sărate prăjite încet cu filet de hamșă , file mignon învețit cu slănină și file mignon învețit cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Asezonați fripturile după gust cu sare și piper. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Se prăjesc fileurile până se rumenesc pe ambele părți, apoi se dau la cuptor și se gătesc până la nivelul dorit, aproximativ 13 minute pentru rar.
Între timp, topește lingura rămasă de unt într-o cratiță la foc mediu-înalt. Amestecați ciupercile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se toarnă Marsala și se lasă să fiarbă înainte de a adăuga oțetul balsamic. Se fierbe până scade la jumătate, apoi se ia de pe foc, se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă ceapa verde tăiată felii. Pune sosul peste fripturi pentru a servi.