Cel mai simplu Filet Marsala

Cel mai simplu Filet Marsala
Cel mai simplu Filet Marsala necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 650 de calorii , 34 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 7,07 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură scumpă. Dacă aveți la îndemână ciuperci, ceapă verde, fripturi filet mignon și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este pe placul a 102 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Încercațiroșii sărate prăjite încet cu filet de hamșă , file mignon învețit cu slănină și file mignon învețit cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
2
Asezonați fripturile după gust cu sare și piper. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Se prăjesc fileurile până se rumenesc pe ambele părți, apoi se dau la cuptor și se gătesc până la nivelul dorit, aproximativ 13 minute pentru rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe3 Linguri De Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De CofetarieGarnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
3
Între timp, topește lingura rămasă de unt într-o cratiță la foc mediu-înalt. Amestecați ciupercile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De CofetarieGarnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara MacinataStonemill Essentials Scortisoara Macinata
4
Se toarnă Marsala și se lasă să fiarbă înainte de a adăuga oțetul balsamic. Se fierbe până scade la jumătate, apoi se ia de pe foc, se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă ceapa verde tăiată felii. Pune sosul peste fripturi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
3 Linguri De Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe3 Linguri De Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista