Cel Mai Mare Bestest Burger

Cel Mai Mare Bestest Burger
Cel mai mare Bestest Burger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 694 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, rulourile de ceapă, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel Mai Mare Ratat Clatite, Cel mai mare ratat cremos ton lămâie și usturoi Paste, și Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, ceapa, sarea, piperul negru măcinat și busuiocul; se amestecă bine. Apoi adăugați pesmetul, brânza și sosul teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă bine și se împarte în 4 până la 6 bile mari, rotunde.
4
Așezați bilele de hamburger pe o tigaie pentru pui, distanțate uniform. Apăsați pe fiecare bilă, fie cu palma, fie cu o spatulă, până când se formează o pată perfect rotundă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se fierbe timp de 8 minute, se întoarce fiecare patty și se fierbe încă 8 minute. (Notă: exteriorul fiecărui patty ar trebui să pară aproape ars.)
6
Opriți focul și așezați felii de brânză pe fiecare tort. Când brânza este topită, scoateți din cuptor și serviți pe rulouri de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De CeapăRulou De Ceapă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista