Cel Mai Inalt Souff 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cel mai înalt souffl. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 354 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, gumă de xantan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Yam Souffle, Souffl De Ou 4, și 4 Sufleu De Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți ramekins cuunt și așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie;presărați ramekins cu 2 linguri Parmezan (total).Se răcește timp de 20 de minute sau, acoperit, până la 1 zi.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați făină; amestecați constant timp de 30 de anisecunde. Treceți treptat în lapte; creșteți căldurași aduceți la fierbere, amestecând constant.
Addremaining 2 linguri parmezan si 1/2 ceasca Gruyulmorcrore; se amestecă până se topește.
Adăugați nucșoară și sezon cusare și piper.
Transferați B 8 chamel într-un vas mediu și acoperiți cu folie de plastic; pus deoparte.
Așezați albușurile într-un castron mare. Se amestecă un vârf de sare și gumă de xantan, dacă se utilizează. Folosind un mixer electric, bateți albușurile până când sunt ferme, dar nu rigide, 3-4 minute.
Se amestecă gălbenușurile de ou în B-chamel. Se amestecă ușor1 / 4 de albușuri bătute pentru a slăbi BC.camelbase, apoi se pliază ușor în albușurile rămase doar pentru a se combina, având grijă să nu se dezumfle.
Împărțiți amestecul între ramekins; se presara cu1/2 Cupa Gruyulincroyre. Rulați degetul în interiorul lipof ramekins, curățarea marginilor.
Coaceți până la souffl, centrele sunt setate, iar brânza este de aur, 18-22 de minute.