Cel Mai Bun Ziti Vreodată

Cel Mai Bun Ziti Vreodată
Cel mai bun Ziti vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 669 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de busuioc, sare și piper, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ziti cu dovleac: Ziti alla Zucca, Ziti La Cuptor, și Ziti cu un singur vas cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Într-o cratiță mare, încălziți marinara cu 1 linguriță de busuioc până la barbotare. Într-un castron mediu, amestecați împreună ricotta, 1 linguriță de condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare și PiperSare și Piper
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Răspândiți fundul unui vas de copt de 9x13 inch cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Strat 1/2 din ziti, 1/2, cârnați, 1/2 din ricotta și 1/2 mozzarella. Puneți jumătate din sos deasupra. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CârnațiCârnați
SosSos
ZitiZiti
7
Presărați deasupra cu 1/2 lingurițe rămase de busuioc și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
BusuiocBusuioc
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista