Cel Mai Bun Tort De Căpșuni Vreodată
Cel mai bun tort de căpșuni Necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 513 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de extract de vanillan, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni, Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort de burete de căpșuni sănătos cu glazură de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți și făinați două tigăi de tort de 8 inci.
Amestecați căpșunile piure, laptele, ouăle și 1 lingură extract de vanilie împreună într-un bol mic; transferați în vasul unui mixer de suport.
Bateți făina, zahărul alb, praful de copt și sarea în amestecul de căpșuni la scăzut; adăugați unt și continuați să bateți la scăzut până când sunt combinate uniform.
Opriți mixerul, răzuiți părțile și bateți din nou timp de aproximativ 30 de secunde.
Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi de tort pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, aproximativ 25 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi timp de aproximativ 10 minute; transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Bateți crema de brânză și untul împreună într-un bol mediu până se omogenizează. Bateți treptat zahărul cofetarilor în amestecul de brânză cremă până când este cremos și pufos; amestecați 1 linguriță extract de vanilie.
Întindeți aproximativ 1/2 glazura deasupra a 1 tort.
Așezați al doilea tort deasupra stratului de glazură; întindeți glazura rămasă deasupra celui de-al doilea tort și în jurul părților ambelor prăjituri.