Cel mai bun tort de ciocolată Hortensia

Cel mai bun tort de ciocolată Hortensia
Cel mai bun tort de ciocolată Hortensia durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 599 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați untul, untul, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie, Tort de ciocolată cu ciocolată-sos de lichior de cafea, și Chocolate Chocolate Chip Sour Cream Pound Cake.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Periați o tigaie Bundt de 10 inci cu untul nesărat la temperatura camerei (dar încă ferm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Se toarnă 1/2 cană de zahăr în tigaie, învârtind zahărul în tigaie, astfel încât coșul de fum și părțile laterale să fie bine acoperite. Întoarceți tigaia cu susul în jos pentru a îndepărta excesul de zahăr și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Cerneti impreuna faina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
5
În vasul unui mixer electric prevăzut cu o paletă, cremă untul la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați zahărul și bateți până când amestecul este ușor și pufos. Răsturnați vasul cu o spatulă de cauciuc. Bateți la viteză medie, adăugați ouăle, unul câte unul, bătând doar până când sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Bateți la viteză mică, adăugați o treime din amestecul de făină și o treime din zară. Faceți acest lucru încă de două ori cu ingredientele uscate rămase și zeama, răzuind vasul cu o spatulă de cauciuc între ele. În cele din urmă, bateți aluatul la viteză medie timp de 30 de secunde, până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Coaceți tortul timp de 50 până la 60 de minute, până când Blatul Se simte elastic și o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Răciți tortul în tigaie pe o grătar timp de aproximativ 20 de minute. Apoi întoarceți-l pe grătar pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Pentru a termina, praf tortul cu cacao sau zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
12
Fotografie de Rodney Weidland

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Pound Cake. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista