Cel mai bun tort de ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Best Chocolate Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 526 de calorii . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână făină, praf de copt, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cel mai bun tort de morcovi cu glazură de brânză cremă , BEST Cake Banana EVER și Best Chocolate Chip Cookies .
Instrucțiuni
Linia trei 9-in. tavi rotunde de copt cu hartie cerata; ungeți și făinați tigăile și hârtie. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt; se adauga in amestecul smantana alternativ cu lapte, batand bine dupa fiecare adaugare.
Transferați în tigăile pregătite.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-o cratiță grea mică, topește chipsurile și untul la foc mic.
Transferați într-un castron mare; se răcește timp de 5 minute. Se amestecă smântâna. Se bate treptat zahărul de cofetă până se omogenizează.
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.
Ornați cu bucle de ciocolată dacă doriți. Pune resturile la frigider.