Cel mai bun tort de unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, făină de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Ușor Cu Unt Cu Glazură De Unt Rumenită, Tort De Unt Cu Glazură De Unt Rumenită, și Cel Mai Bun Tort De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu; pus deoparte. În vasul unui mixer de stand, bateți zahărul și 1/2 cană de unt până la crem. Crăpați ouăle într-un vas mic (nu bateți) și adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați ouă în amestecul de unt 1 Odată, răzuind interiorul vasului după cum este necesar. Bateți amestecul de făină și laptele în loturi alternative, începând și terminând cu făina și asigurându-vă că fiecare adăugare este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Unt și făină 2 rotunde 8-in. tort de bucătărie. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Coaceți până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Prăjituri reci 5 minute. Inversați pe un raft, îndepărtați tigăile și lăsați să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 40 de minute.
7
Faceți înainte: până la 2 zile, învelite în folie de plastic și răcite.