Cel mai bun salau de Bacon al lui Tanner
Cel mai bun Walleye Bacon Tanner ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 512 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Bacon Miere Walleye, Walleye Umplute, și Miere Walleye pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați un vas de copt de 9x13 inci cu folie.
Așezați patru bucăți de slănină în vasul de copt și acoperiți cu fileuri de walleye. Aranjați aproximativ 1/4 din feliile de ceapă peste pește.
Stropiți cu unt topit și miere; se presară sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit pentru până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute.
În timp ce peștele se coace, tocați feliile de slănină rămase și puneți-le într-o tigaie cu restul de ceapă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și se rumeneste și slănina este crocantă, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Serviți fiecare file de walleye cu slănină și ceapă.