Best Ever Rugelach necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. Acest desert are 64 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 13 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Mergeți la magazin și luați apă, scorțișoară măcinată, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rugelach, Rugelach și Rugelach sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza de vaci și 1 cană de unt într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine, apoi se amestecă treptat făina. Aluatul va fi lipicios. Împărțiți aluatul în treimi și înfășurați cu hârtie cerată. Se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Unge ușor o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați restul de 1/4 de cană de unt cu zahărul brun, scorțișoara, nucile pecan și stafidele. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Rulați câte o minge de aluat într-un cerc de 9 inci pe o suprafață înfăinată, păstrând aluatul rămas la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți peste cerc 1 lingură de marmeladă de portocale opțională. Apăsați ușor 1/3 din amestecul de nuci în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Tăiați cercul în 16 felii.
8
Rulați fiecare pană strâns, începând cu capătul lat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Puneți biscuitul cu partea în jos pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas. Bateți albușul cu apa într-un castron mic, apoi ungeți amestecul pe fiecare prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, 18 pana la 20 de minute.
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Rugelach. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.