Cel mai bun pui la grătar

Cel mai bun pui la grătar
The Ultimate Barbecued Chicken este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Acest fel principal are 588 de calorii, 23 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 1,35 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 141 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați ceapă, cimbru, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71%. Încercați The Ultimate Barbecued Chicken, The Ultimate Barbecued Chicken și The Ultimate Barbecued Ribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru saramură, într-un bol de amestecare, combinați apa, sarea, zahărul, usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Transferați saramura într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Adăugați puiul, închideți punga și dați la frigider 2 ore (dacă aveți doar 15 minute, e bine) pentru a lăsa sarea și condimentele să pătrundă în pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
5
Între timp, faceți sosul. Înfășurați slănina în jurul buchet de cimbru și legați-l cu sfoară de bucătărie, astfel încât să aveți un pachet frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Încinge aproximativ 2 linguri de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați cimbru și gătiți încet 3 până la 4 minute pentru a îngrășa slănina și a da sosului un gust plăcut de afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încet, fără a colora, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Adăugați ingredientele rămase, amestecați sosul și reduceți focul la mic. Gatiti incet timp de 20 de minute pentru a se topi aromele. Odată ce sosul s-a terminat de gătit, scoateți aproximativ 1 1/2 căni de sos și rezervați-l pentru servire alături de puiul de la masă. Restul de sos gratar va fi folosit pentru baza picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar cu gaz sau cărbune la foc mediu. Luați câteva prosoape de hârtie și împăturiți-le de câteva ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie și ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață antiaderentă. Scoateți puiul din saramură, uscați-l pe prosoape de hârtie. Aranjați bucățile de pui pe grătarul preîncălzit și gătiți, întoarceți o dată la jumătatea drumului și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Transferați puiul marcat pe grătar pe o foaie de prăjituri și apoi puneți la cuptor. Gătiți puiul timp de 15 minute, scoateți-l din cuptor și apoi ungeți generos, acoperind fiecare centimetru din pulpe cu sosul de grătar și apoi întoarceți-l la cuptor pentru încă 25 până la 30 de minute, ungând puiul pentru a doua oară la jumătate. timpul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Serviți cu sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant

Pui la gratar poate fi asociat cu Zinfandel si Sparkling rosé. Zinfandelul fructat și cu tanin scăzut este grozav pentru orice fel de mâncare lipicios și picant de pui la grătar. Dacă nu simți vinul roșu, va funcționa și un rosé spumant. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista