Cel Mai Bun Pui Italian

Cel Mai Bun Pui Italian
Cel mai bun pui Italian necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 279 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați condimente, tarhon, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Agrodolce (un pui Italian dulce și acru), Pui Agrodolce (un pui Italian dulce și acru), și Pui Agrodolce (un pui Italian dulce și acru).

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați roșiile, 3/4 cană de apă, ceapă, bulion și condimente; se toarnă peste pui. Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 3-4 ore sau până când un termometru citește 170 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se servește cu pui și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista