Cel Mai Bun Pui Italian
Cel mai bun pui Italian necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 279 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați condimente, tarhon, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Agrodolce (un pui Italian dulce și acru), Pui Agrodolce (un pui Italian dulce și acru), și Pui Agrodolce (un pui Italian dulce și acru).
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați roșiile, 3/4 cană de apă, ceapă, bulion și condimente; se toarnă peste pui. Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 3-4 ore sau până când un termometru citește 170 CP.
Transferați puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu pui și orez.