Cel Mai Bun Piept De Vită
Rețeta cea mai bună piept de vită este gata în aproximativ 14 ore și 5 minute și este cu siguranță un spectaculos gluten gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Acest curs principal are 555 calorii, 63G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 4,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, suc de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ BBQ Carne de vită piept, Carne De Vită Freca Piept #1, și BBQ Carne de vită piept.
Instrucțiuni
Așezați pieptul într-un recipient din oțel inoxidabil sau din sticlă. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie și fumul lichid; se toarnă peste piept.
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți pieptul din marinată și puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 6 ore sau până când este fraged.
Pentru sos, într-un castron mic combinați brânza cremă înmuiată și hreanul.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tournon Mathilda Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Tournon Mathilda Shiraz]()
Tournon Mathilda Shiraz
O culoare strălucitoare, rubinie închisă. Nas: adânc cu fructe negre și arome de piper.Un palat suplu și lacom, cu taninuri mătăsoase și elegante. Sfatul sommelierului: șuncă, slănină, carne de vită fiartă.