Cel Mai Bun Piept De Vită

Cel Mai Bun Piept De Vită
Rețeta cea mai bună piept de vită este gata în aproximativ 14 ore și 5 minute și este cu siguranță un spectaculos gluten gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Acest curs principal are 555 calorii, 63G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 4,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, suc de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ BBQ Carne de vită piept, Carne De Vită Freca Piept #1, și BBQ Carne de vită piept.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul într-un recipient din oțel inoxidabil sau din sticlă. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, sucul de lămâie și fumul lichid; se toarnă peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți pieptul din marinată și puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 6 ore sau până când este fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru sos, într-un castron mic combinați brânza cremă înmuiată și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bateți bine împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tournon Mathilda Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
O culoare strălucitoare, rubinie închisă. Nas: adânc cu fructe negre și arome de piper.Un palat suplu și lacom, cu taninuri mătăsoase și elegante. Sfatul sommelierului: șuncă, slănină, carne de vită fiartă.
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista