Cel mai bun picior de miel
Cel mai bun picior de miel ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 241 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Picior de miel de miel pe rotisor, Picior de miel, și Picior de miel prăjit.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; frecați peste piciorul de miel. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Adăugați bulion în tigaie; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți cu 1 până la 1-1 / 2 ore mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.