Cel Mai Bun Kugel Evreiesc Clasic Vreodată
Reteta cel mai bun vreodată clasic tăiței evrei Kugel ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 15 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 250 de calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de margarină, tăiței de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Salată clasică de pui de la ' The Artisan Jewish Deli acasă, Noodle Kugel, și Noodle Kugel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de ou și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Așezați tăiței într-un castron mare.
Se amestecă margarina în tăiței până se topește. Se amestecă ouăle, zahărul, sosul de mere și extractul de vanilie.
Se toarnă amestecul de tăiței într-o tigaie de copt de 9x13 inch, apoi se presară cu scorțișoară. Acoperiți tava de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Descoperiți kugelul și coaceți până se rumenesc, 20 până la 30 de minute.