Cel Mai Bun Guacamol De Bază

Cel Mai Bun Guacamol De Bază
Cel mai bun Guacamole de bază ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 958 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, frunze de coriandru culese, suc din 2 tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cea Mai Bună Rețetă De Bază Guacamole, guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, chili, jumătate din frunzele de coriandru și sare într-un mortar și pistil. Puneți într-o pastă fină. Alternativ, combinați ceapa, chili, jumătate de coriandru, sare și jumătate de suc de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până când se formează o pastă netedă, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Împărțiți fiecare avocado în jumătate, aruncați gropile și scoateți carnea într-un castron mediu. Se amestecă aproximativ cu un bici rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați piureul de ceapă/chili, frunzele de coriandru rămase și jumătate din sucul de lămâie (dacă utilizați metoda mortarului și pistilului). Îndoiți pentru a combina. Condimentează după gust cu mai multă sare și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Serviți imediat cu chipsuri calde de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista