Cel mai bun cookie de ciocolată / New York Times Cookie de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cel mai bun Cookie de ciocolată | New York Times Chocolate Chip Cookie. O porție conține 504 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 48631 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, făină de pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Ul Cu Ciocolată New York Times, Cele Mai Bune Fursecuri Cu Ciocolată Din New York Times, și New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea intr-un bol. Pune deoparte.Folosind un mixer prevăzut cu atașament cu palete, unt de smântână și zaharuri împreună până când sunt foarte ușoare, aproximativ 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Reduceți viteza la minim, adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate, 5 până la 10 secunde. Aruncați bucăți de ciocolată și încorporați-le fără a le rupe. Apăsați folia de plastic pe aluat și dați-o la frigider timp de 24 până la 36 de ore. Aluatul poate fi utilizat în loturi și poate fi refrigerat până la 72 de ore
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor antiaderent. Pune deoparte.Scoateți 6 3 movile de aluat de 1/2 uncie (dimensiunea mingilor de golf generoase) pe foaia de copt, asigurându-vă că întoarceți orizontal orice bucăți de ciocolată care se ridică; va face un cookie mai atractiv.
Se presară ușor cu sare de mare și se coace până se rumenesc, dar încă moale, 18 până la 20 de minute.
Transferați foaia într-un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi alunecați cookie-urile pe un alt suport pentru a se răci puțin mai mult. Repetați cu aluatul rămas sau rezervați aluatul, refrigerat, pentru coacerea loturilor rămase a doua zi. Mănâncă cald, cu un șervețel mare.