Cel Mai Bun Carne De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cele mai bune carne de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, biscuiți rotunzi cu unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne De Curcan, Carne De Curcan, și Carne de curcan mai bună pentru tine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu jeleu.
Amestecați curcanul măcinat, firimiturile de cracker rotund cu unt, laptele, ceapa, oul, sarea, usturoiul și piperul negru într-un bol; formați-vă într-o pâine și așezați-o pe tigaia pregătită cu jeleu.
Amestecați ketchup-ul, zahărul brun și sosul Worcestershire într-un bol separat; deoparte.
Coaceți carnea în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute; scoateți din cuptor și scurgeți lichidele. Top fleică cu topping de ketchup. Întoarceți pâinea la cuptor și continuați să coaceți până când nu mai este roz în centru, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).