Cel Mai Bun Aluat De Bază Pentru Crustă De Plăcintă
Cel mai bun aluat de bază pentru crustă de plăcintă ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 268 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Aluat De Pizza De Bază, și Aluat De Masă De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea într-un castron mare. Picătură în unt și scurtare. Folosind mâinile, o furculiță, un tăietor de patiserie sau două cuțite, lucrați untul și scurtarea în amestecul de făină până când seamănă cu făina de porumb cu câteva bucăți mici de mazăre.
Folosind o furculiță, amestecați rapid 1/2 cană de apă cu gheață (amestecul nu se va ține împreună). Întoarceți aluatul și firimiturile pe o suprafață curată. Frământați doar până când aluatul începe să se țină împreună, dar unele bucăți încă cad, de 5 până la 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate și bateți fiecare jumătate într-un 6-in. disc. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și refrigerați cel puțin 20 de minute și până la noapte.
Crustă de plăcintă fără teamă: chiar și bucătarii experimentați pot găsi intimidant să facă produse de patiserie. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să obțineți cu ușurință o crustă teribilă.
Păstrați aluatul rece și untul gros. Pentru o crustă fulgioasă, păstrați untul să nu se topească în aluat înainte de coacere. De ce? Acele bucăți de unt, care ar trebui să aibă aproximativ dimensiunea unui bob de mazăre, sunt menite să se topească în cuptor, degajând abur care creează buzunare fulgioase. Dacă aluatul pare să se înmoaie prea mult pe măsură ce lucrați cu el, aruncați-l la frigider timp de 15 minute. Pe măsură ce întindeți aluatul, ar trebui să vedeți vene de unt care trec prin el.
Rulați din centru. Este mult mai ușor să rulați aluatul într-un cerc dacă lucrați de la centru până la margine în toate direcțiile.
Nu exagera. Suprasolicitarea aluatului și folosirea prea multă făină pot face crusta de plăcintă dură și uscată. Încercați să păstrați o mână ușoară cu ambele, rulând suficient pentru a atinge dimensiunea dorită și folosind doar suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească de blat.
Folosiți o pungă cu crustă de plăcintă. Acest instrument la îndemână elimină tulpina din rulare, oferind un cadru rotund antiaderent pentru aluat pe măsură ce îl întindeți, permițându-vă să folosiți mai puțină făină și să evitați marginile shaggy. Pur și simplu puneți aluatul răcit în pungă, închideți-l cu fermoar, întindeți-l și transferați-l în tigaie. Pungile vin în diferite dimensiuni pentru plăcinte obișnuite și adânci și sunt disponibile din mai multe surse online (cum ar fi www.sugarcraft.com; $3 la $6 pe SAC).
Folosiți aluat cumpărat din magazin. Dacă nu aveți timp (sau răbdare), puteți folosi întotdeauna aluat gata preparat. În testele noastre, am preferat Pillsbury just Unroll refrigerated pie crusts (99 USD), care au o textură frumos crocantă (dacă are o aromă ușor blândă) și Trader Joe ' s Gourmet pie Crusts (49 USD), care au un finisaj mai untos.
Crimpați marginile. Sertizarea sau canelarea marginilor unei plăcinte cu crustă dublă sigilează aluatul și împiedică scurgerea umpluturii în timpul coacerii. Chiar și pe o plăcintă cu o singură crustă, sertizarea poate crea un efect de baraj util. Există multe tehnici bune, dar preferatul nostru este să ciupim aluatul în jurul degetului arătător al unei mâini folosind degetul mare și arătătorul celeilalte.