Ceea Ce Numim Umplutură: Challah, Ciuperci Și Țelină

Ceea Ce Numim Umplutură: Challah, Ciuperci Și Țelină
Reteta ceea ce noi numim umplutura: Challah, ciuperci, și țelină este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 12 porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cimbru, pătrunjel cu frunze plate, ciupercă cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Challah, Ciuperci Sălbatice Și Umplutură De Ierburi, Pâine Challah-umplutură de ciuperci cu orez sălbatic și stafide, și Ceapă, țelină și umplutură de ciuperci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista