Cedru Scândură Rom Somon

Cedru scândură Rom somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 279 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, coriandru măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cedru Scândură Somon, Somon De Cedru-Scândură, și Cedru Scândură Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați romul și apa într-un recipient mare și scufundați scândurile în apă timp de 30 până la 45 de minute, permițând scândurilor să se înmoaie.
Între timp, într-un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună zahărul, ghimbirul, coriandrul, sarea, scorțișoara și sucul de lămâie pentru a crea o pastă.
Întindeți amestecul de condimente uniform pe partea de carne a somonului (nu pe partea pielii). La frigider 30 de minute și până la 1 oră.
Preîncălziți grătarul peste mediu-înalt.
Scoateți fileul din frigider și aranjați scândurile, cu fața în jos.
Puneți scândurile pe grătar și gătiți până când carnea este fermă la atingere, permițând scândurii să mocnească, nu să ardă, aproximativ 30 până la 40 de minute. Odată ce somonul este gătit, scoateți scândurile de pe grătar, cu tampoane fierbinți, pe un platou de servire și lăsați-l să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay]()
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.