Ceașcă de ciocolată cu lapte

Ceașcă de ciocolată cu lapte
Cupa de ciocolată cu lapte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte albită, batch temperat, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Lapte de ciocolată alune și miere scorțișoară lapte de caju / dincolo de migdale, Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut, și Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 24 de căptușeli de cupcake din hârtie sau folie în Tigăi pentru cupcake sau brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
2 Când pregătiți Nuga, adăugați nuca de cocos și migdalele și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
NugaNuga
3
3 Aveți ciocolata temperată la 90 de metri pătrați F / 34 de metri pătrați C. folosind o pensulă mică sau o perie de patiserie, vopsiți interiorul căptușelilor de cupcake cu un strat gros de ciocolată. Lăsați garniturile de cupcake cu ciocolată să se așeze la frigider timp de 5 până la 10 minute. Umpleți fiecare aproximativ jumătate cu amestecul de nucă de cocos-Nuga, lăsând o margine de ciocolată de-a lungul marginii superioare, astfel încât stratul final de ciocolată să adere la ea și să sigileze cupele. Puneți cupele la frigider încă 5 minute, apoi acoperiți fiecare cu stratul de finisare de ciocolată și dați-le la frigider din nou timp de 5 minute pentru a se seta. Decorați sau presărați cu nucă de cocos mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
CiocolataCiocolata
Nucă De CocosNucă De Cocos
NugaNuga
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Scoateți din tigaia pentru brioșe și serviți cupele cu sau fără căptușeli.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
5
A se păstra într-un recipient etanș, o pungă de plastic cu fermoar sau folie de plastic la temperatura camerei timp de 2 zile, la frigider timp de 1 săptămână sau la congelator timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Retipărit cu permisiunea de la batoane de bomboane lucrate manual de Susie Norris și Susan Heeger, Cărți cronice din 2013 de la Circulatory
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista