Ceaunul vrăjitoarei apare tortul de Halloween
Witch 's Cauldron Halloween Cake Pops ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d' oeuvre. Această rețetă servește 35 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bomboanele topite, glazura de ciocolată betty rich & creamy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cake Pops, Chili de ceaun al vrăjitoarei, și Porumb de ceaun al vrăjitoarei.
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Mișto. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine. Formați în bile de 2 inci; așezați pe foaia de prăjituri. Congelați până la fermitate; păstrați la frigider.
Într-un bol cu microunde mediu, bomboanele negre cu microunde se topesc și 4 lingurițe de scurtare neacoperite pe mediu (50%) 1 minut, apoi la intervale de 15 secunde, până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Se repetă cu bomboane verde se topește și restul de 2 lingurite de scurtare. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane negre topite și introduceți bățul în 1 bilă de tort nu mai mult de jumătate. Repet. Reveniți la foaia cookie. La frigider 5 minute.
Scoateți din frigider câteva la un moment dat. Înmuiați bilele de tort în bomboane negre (nu atingeți excesul).
Așezați bile de tort, cu vârfurile în jos, pe foaia de prăjituri.
Lăsați să stea până când este setat.
Lingurați bomboane verzi pe partea plată a fiecărei bile de tort. Atașați imediat licorice pentru a arăta ca mâner. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat.