Ceapă Vidalia Prăjită Cu Miere

Ceapă Vidalia Prăjită Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa Vidaliană prăjită cu miere. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de curry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Vidaliană Prăjită, Cârnați italieni prăjiți cu ceapă și legume Vidaliene, și Ceapă Vidaliană La Cuptor pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista