Ceapă Vidalia la grătar cu unt de slănină
Ceapa Vidaliană la grătar cu unt de slănină este o fără gluten și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă vidaliană, brânză, frunze proaspăt de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale pentru grătar cu ceapă Vidaliană la grătar, Ceapă Vidaliană La Cuptor, și Ceapă Vidaliană Prăjită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipamente speciale: folie de aluminiu grele
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Tăiați ceapa de sus și" backtail", astfel încât ceapa să poată sta plat. Curățați ceapa. Folosind un cuțit de parcare tăiați o formă conică goală în centrul cepei, asigurându-vă că nu mergeți până la capăt. Sare și piper în cavitate.
Așezați ceapa pe pătrate individuale de folie de aluminiu grea.
Adăugați untul, slănina, brânza albastră și cimbru într-un bol și amestecați până se combină bine.
Adăugați păpuși mari de unt în fiecare cavitate a cepei. Îndoiți folia de aluminiu în jurul cepei, adunându-vă în partea de sus și sigilând pentru a crea un cort.
Așezați pe grătar la foc direct și acoperiți grătarul. Gatiti 30 de minute pana cand ceapa este moale.
Se lasă să se răcească 5 minute înainte de a deschide pachetul de folie și de a servi.