Ceapă umplută cu trei brânzeturi

Ceapă umplută cu trei brânzeturi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Ceapă Umplută cu Trei Brânzeturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primordială are 186 de calorii , 7 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 8 persoane. Dacă ai la îndemână brânză romano, brânză gorgonzola, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 36% . Acest scor este destul de slab. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos mexican cu trei brânzeturi , Carne de porc la grătar Abodo cu ceapă umplută cu esquite și Dovleac Delicata copt cu farro, ceapă roșie coaptă, brânză de capră și rucola .

Instrucțiuni

1
Curățați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Tăiați o felie de 1,2 cm din partea de sus a fiecărei cepe; îndepărtați centrul cu o clește de pepeni, lăsând coji de 1,2 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Pepene GalbenPepene Galben
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
3
Combinați brânza Gorgonzola și crema de brânză; îndesați în coji de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Așezați într-o tavă de copt neunsă de 33 cm x 23 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Stropiți cu ulei; presărați cu brânză Romano, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Subţire-Subţire-
6
Turnați supa în jurul cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 50-60 de minute sau până când se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista