Ceapă umplută cu trei brânzeturi

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Ceapă Umplută cu Trei Brânzeturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primordială are 186 de calorii , 7 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 8 persoane. Dacă ai la îndemână brânză romano, brânză gorgonzola, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 36% . Acest scor este destul de slab. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos mexican cu trei brânzeturi , Carne de porc la grătar Abodo cu ceapă umplută cu esquite și Dovleac Delicata copt cu farro, ceapă roșie coaptă, brânză de capră și rucola .
Instrucțiuni
Tăiați o felie de 1,2 cm din partea de sus a fiecărei cepe; îndepărtați centrul cu o clește de pepeni, lăsând coji de 1,2 cm.
Combinați brânza Gorgonzola și crema de brânză; îndesați în coji de ceapă.
Așezați într-o tavă de copt neunsă de 33 cm x 23 cm.
Stropiți cu ulei; presărați cu brânză Romano, sare și piper.
Turnați supa în jurul cepei.
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 50-60 de minute sau până când se înmoaie.