Ceapă roșie și pâine plată Gorgonzola
Ceapa roșie și Gorgonzola Flatbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 78 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, oțet balsamic, fulgi de chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prosciutto, curmale și ceapă caramelizată pizza cu brânză Gorgonzola, Rețetă Caldă De Smochine, Mere Și Gorgonzola, și Pâine Plată Cu Pere Și Gorgonzola Cu Ruculan Și Parm Ras.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1 cană de apă caldă (aproximativ 100).
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Se amestecă făină, 2 linguri. ulei și 1 linguriță. sare. (Aluatul va fi rigid.) Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald pentru a crește până la 1 1/2 ori volumul inițial, aproximativ 1 oră.
Între timp, înjumătățiți ceapa pe lungime, coajați și feliați subțire. Într-un castron, combinați ceapa și rozmarinul cu restul de 2 linguri. uleiul, oțetul, restul de 1 linguriță. sare și fulgi de chile. Acoperi; pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Se presară ușor 2 foi de copt cu semolă și se lasă deoparte. Întoarceți aluatul crescut pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul doar până se simte neted, de aproximativ 10 ori. Împărțiți în 32 de bile. Puneți 16 bile deoparte și acoperiți cu folie de plastic; rulați celelalte cât mai subțire posibil. Puneți 8 runde pe fiecare foaie de copt. Completați fiecare cu o cantitate mică de 1 lingură. amestec de ceapă și 1 1/2 linguriță. brânză albastră.
Coaceți până se rumenesc și sfârâie, aproximativ 15 minute. Repetați cu bilele de aluat rămase, amestecul de ceapă și brânza.
Se servește fierbinte sau cald.
Asocierea vinului: Chateau Ste. Michelle Cold Creek Vineyard Riesling 2006 (Columbia Valley; 1 USD